Projectmanagement is een vak. Dat kun je leren vanuit een boekje of met een cursus, maar de praktijk is weerbarstiger dan de theorie. Bij SD+P hebben we de dan ook de overtuiging dat je als projectmanager niet alleen de theorie van het projectmanagement moet kennen, maar ook moet kunnen managen vanuit een brede kennis van de techniek. Juist met die inhoudelijke kennis kun je de vertaling maken naar het proces, anticiperen op de belangrijke momenten en het project de juiste richting op sturen.

SD+P Management en advies is als onafhankelijk en zelfstandig bureau zowel interessant voor aankomende projectmanagers en adviseurs als voor de ervaren professional. Bij ons kun je werken aan een breed scala aan projecten. We bieden een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden met een grote flexibiliteit. Voor ervaren projectmanagers op het randje van zelfstandig ondernemen bieden we een unieke formule met de meerwaarde van ons bureau.

Ben jij een projectenman of -vrouw en voel jij je aangetrokken tot ons bureau, onze aanpak en onszelf? Zorg dan dat je ons ergens tegenkomt. Of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.