2019 Dreef Ron 100x150

“Projecten managen is ook een beetje ondernemen: gericht op resultaat en financieel gezond, je nek durven uitsteken, maar ook met oog voor de omgeving en duurzame continuïteit nadat het project is afgerond. ”

 


Functie    : Senior projectmanager en directeur
Opleiding : HTS Civiele Techniek en Bedrijfskunde 

Over Ron

Ron is directeur en oprichter van SD+P Management en advies. Naast de aansturing van het bureau, is Ron werkzaam als projectmanager en adviseur en heeft hij aan projecten gewerkt voor onder ander de gemeente Haarlemmermeer, Amsterdam, Lisse, Katwijk en Purmerend. Met een brede kennis en ervaring van civiele projecten en gebiedsontwikkeling spreekt hij zowel de taal van de mensen die het technisch moeten realiseren als de taal van de bestuurders die moeten beslissen en de belanghebbenden in de omgeving van het project. Zijn aanpak van projecten is te kenmerken als ondernemend en pragmatisch. Deze aanpak heeft hij de afgelopen jaren onder meer toegepast als projectmanager voor het ontwikkelingsgebied Centrum Amsterdam Noord. Hier was hij verantwoordelijk voor de grootschalige aanpassingen van de hoofdinfrastructuur en het projectbesluit voor het stationsgebied dat rondom de meest noordelijke halte van de Noord/Zuidlijn ontstaat. 

Na zijn studie HTS Civiele Techniek heeft hij vanaf 1990 gewerkt bij een middelgroot ingenieursbureau, waar hij als projectleider betrokken is geweest bij de engineering van een groot aantal civieltechnische projecten. Ron heeft daarnaast bedrijfskunde gestudeerd. Tussen 1997 en 2000 was hij als regiomanager verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering op commercieel en organisatorisch vlak van een vestiging van het ingenieursbureau met zestig medewerkers. Dit heeft hem geïnspireerd om in 2000 als zelfstandige de basis te leggen voor SD+P en later ook het ingenieursbureau Civilink.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 290 88 358