rob van dongen 100x140px

"Mijn hart ligt bij de processen in gebiedsontwikkeling en infrastructuurprojecten. Fascinerend is het samenspel met alle betrokkenen. Oog hebben voor de momenten waarop ruimte voor beweging ontstaat, daarop inspelen, zorgen dat telkens stappen in de goede richting kunnen worden gezet en zo de partners enthousiast houden voor het beoogd projectresultaat." 

Functie    : Projectmanager / Projectadviseur ruimtelijke ontwikkeling
Opleiding : drs. Planologie, Radboud Universiteit Nijmegen
ing. Ruimtelijke ordening en planologie, NHTV Breda

Over Rob

Rob werkt sinds eind 2011 bij SD+P en voert vooral opdrachten uit bij gemeentelijke opdrachtgevers. Hij heeft een brede ervaring met projecten op het gebied van locatie-ontwikkeling, gebiedsontwikkeling en infrastructuur. Hij is enthousiast, resultaatgericht en combineert ervaring met behendigheid en tact bij het organiseren en aansturen van processen binnen de projectomgeving, de afstemming met stakeholders en de advisering van bestuurders en management op strategisch niveau. Op basis van zijn kwaliteiten op het gebied van organisatie en de omgang met mensen is hij in staat om zaken gedaan te krijgen, ook waar dit soms lastig is vanwege weerstand of complexiteit. Hij is gewend aan het werken binnen een directe bestuurlijke invloedssfeer en met politiek en maatschappelijk gevoelige onderwerpen. Hij is een vakbekwame en betrokken professional, een goede organisator en een teamspeler. Door zijn opleiding, interesse en werkervaring is hij breed inzetbaar.

Rob is een betrouwbare en prettige gesprekspartner voor bestuurders en verzorgt prima rapportages en beslisinformatie voor zijn ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever(s). Ook omgevingsmanagement en communicatie naar de gemeenteraad is bij hem in goede handen. Rob heeft de afgelopen jaren gewerkt voor en samengewerkt met ontwikkelaars, gemeenten, provincies, rijksoverheid en adviesbureaus. Aanvankelijk als adviseur met een economische invalshoek bij ruimtelijke ontwikkelingen. De afgelopen heeft hij zich ontwikkeld tot een zelfstandig projectleider. Hij heeft gewerkt aan onder meer de (her)ontwikkeling van woon- en werkgebieden, infrastructuurprojecten, bedrijventerreinen, stationslocaties en de herontwikkeling van een monumentaal erfgoedcomplex. Daarbij is ruime ervaring opgedaan met alle aspecten van projectmatig werken gedurende de diverse fasen van plan- en beleidsvorming tot en met de realisatie.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 107 06 251