pieter mulder 100x140px

"Het aanleggen van complexe infrastructuur is een hele puzzel. Die puzzel maak je met zeer veel verschillende mensen uit verschillende organisatie met vaak verschillende belangen. Het mooie van dit vak is om alle puzzelstukjes zo te organiseren dat je uiteindelijk trots kan zijn op het concrete eindresultaat."

Functie    : Projectmanager
Opleiding : HTS Civiele Techniek te Haarlem

Over Pieter

Sinds 2008 is Pieter werkzaam bij SD+P Management en advies. Pieter is een gedreven projectmanager met technisch inhoudelijke kennis en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die in een vroeg stadium dreigende problemen signaleert en managet waarbij hij consciƫntieus te werk gaat.

Hij heeft als projectmanager onder meer gewerkt aan de infrastructuur voor het ontwikkelgebied Centrum Amsterdam Noord (CAN). De gemeente Amsterdam realiseert met CAN een nieuw centrumgebied in Amsterdam-Noord met vastgoed, woningbouw en complexe infrastructuur rond een integrale vervoersknoop met als hart het toekomstig metrostation van de Noord/Zuidlijn. Verder is Pieter bij een grote GWW-aannemer ingezet als tendermanager voor een Design & Construct-contract voor de aansluiting van een provinciale weg op een rijksweg.

Pieter heeft na zijn studie HTS Civiele Techniek een aantal jaren voor een middelgroot ingenieursbureau gewerkt aan de voorbereiding van civieltechnische projecten. Van 1993 tot en met 2008 heeft Pieter ruime werkervaring opgedaan bij een provinciale overheid en is daar doorgegroeid tot senior projectleider van complexe multidisciplinaire provinciale infraprojecten, zoals het masterplan N201+.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 183 00 038