piet-hein groenendijk 100x140px

"Een project is vooral het sturen en kanaliseren van een mix aan eisen, wensen, belangen, kennis en creativiteit van de belanghebbenden. Het geeft altijd weer voldoening als zo'n proces uiteindelijk resulteert in een mooi stuk werk, zoals de vervanging van de Bosrandbrug."

 

Functie    : Projectmanager en adviseur
Opleiding : HTS Civiele Techniek, Technische Hogeschool Haarlem

Over Piet-Hein

Sinds 2005 is Piet-Hein werkzaam bij SD+P Management en advies om zijn brede ervaring in te zetten als projectmanager en/of adviseur voor civieltechnische projecten in de voorbereiding en uitvoeringsfase. Piet-Hein is betrokken, pragmatisch, kwaliteitsbewust en resultaatgericht. Afhankelijk van de situatie zo nodig ook inhoudelijk sturend en adviserend om samen met directe medewerkers en betrokken partijen te komen tot het vereiste resultaat.

Bij de provincie Noord-Holland was Piet-Hein als projectleider in de ontwerp-, bestek- en aanbestedingsfase verantwoordelijk voor de reconstructie en het duurzaam veilig inrichten van provinciale wegen (zoals de N511, N512 en N236) en de nieuwbouw van provinciale wegen (N508). Momenteel is hij projectleider voor de vervanging van vaste en beweegbare bruggen zoals de brug in de N240 te Slootdorp en de Bosrandbrug in de N231 bij Amstelveen. Voor Amsterdam Airport Schiphol is hij sinds 2005 werkzaam bij de afdeling voor het technisch beheer en onderhoud, onder andere in de functie van projectleider (ombouw randweg ten behoeve van gebruik door vliegtuigtrekkers), ondersteuning technisch beheer Rioleringen en als adviseur Civiele Techniek.

Na de HTS Civiele Techniek in Haarlem heeft Piet-Hein van 1992 tot 1999 bij de Dienst Gebouwen, Werken en Terreinen van Defensie gewerkt. In zijn functie van technicus en later hoofd vakgebied Civiele Techniek heeft hij hier veel ervaring opgedaan in de voorbereiding, realisatie en beheerstaken op het gebied van wegen en vliegveldinfrastructuur. Tussen 1999 tot 2005 is hij werkzaam geweest bij een middelgroot ingenieursbureau en heeft zich daar ontwikkeld tot een ervaren projectleider van projecten uitgevoerd in opdracht van gemeenten, provincies en Amsterdam Airport Schiphol.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 290 77 930