peter hopman 100x140px

"Het vak van projectmanager is zo divers: het ene moment praat je met bestuurders, het andere moment met mensen uit de buurt; en vervolgens sta je met je laarzen aan in de bouwput en zie je het project gestaag groeien."

 

Functie    : Projectmanager
Opleiding : HTS Weg- en Waterbouwkunde
Hogere Unie Cultuurtechniek via PBNA
HBO Bedrijfskunde

Over Peter

Peter is sinds 2001 werkzaam bij SD+P Management en advies. Hij is een allround projectleider/projectmanager van diverse soorten infrastructurele werken, onder andere voor de provincie Noord-Holland. Ook werkte hij aan de VINEX-locatie Broekpolder, een goed voorbeeld van een Publiek-Privaat Samenwerkingsverband (PPS).

Peter gedijt goed in complexe projecten. De uitdaging is daarbij om samen met de organisatie van de opdrachtgever de projecten tot een goed einde te brengen. Peter weet de mensen enthousiast te maken voor het project en geeft ze het vertrouwen en de ruimte om zich te ontwikkelen zonder het einddoel uit oog te verliezen. Hij kan zich goed in andere mensen verplaatsen, waardoor hij mensen het gevoel geeft dat ze serieus genomen worden. Daarnaast is hij praktisch ingesteld, een doener met doorzettingsvermogen.

Na de MTS en de HTS Weg- en Waterbouwkunde heeft Peter vanaf 1989 twee jaar voor gemeenten gewerkt, vervolgens ruim tien jaar bij twee ingenieursbureaus. In het begin was hij voornamelijk betrokken bij de voorbereiding van civieltechnische projecten. Daardoor werd hij een specialist op het gebied van het opstellen van bestekken, kostenramingen en opzet en bewaking van grondexploitaties. Peter gaf sturing aan de voorbereidingsafdeling en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround projectleider/projectmanager. Hij was verantwoordelijk voor een groot aantal civieltechnische werken in opdracht van onder meer Schiphol en de gemeenten Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 520 44 925