Fabian Oomen 100x140px

"Ik heb het geluk dat ik mijn voorliefde voor creƫren, in de meest brede zin van het woord, en techniek dagelijks in mijn werk kan integreren. Bij aanvang van een project is een gedegen theoretische voorbereiding cruciaal, echter blijf niet te lang acteren op theoretisch niveau; het werk zal immers in de praktijk gerealiseerd moeten worden. Van een wens tot een technische oplossing komen, daar waar dat aanvankelijk onhaalbaar leek, is voor mij de ultieme beloning van een 'job well done'."

Functie : Projectleider
Opleiding : HBO Engineering Aviation / KMA en Luchtmacht

Over Fabian

Fabian is sinds 2014 in dienst bij SD+P als medior projectmanager en technisch projectleider. Kenmerkend voor Fabian is de uitspraak van Winston Churchill: "Het heeft geen zin te zeggen 'wij doen ons best.' Je moet erin slagen te doen wat nodig is." Met deze gedrevenheid heeft hij zich de afgelopen 2 jaar voor de Noord/Zuidlijn ingezet voor de realisatie van geluidsschermen langs de Nieuwe Leeuwarderweg in Amsterdam-Noord. Samen met de projectorganisatie werkt hij aan de complexe opgave om tijdig de vereiste maatregelen te treffen om de exploitatie van de Noord/Zuidlijn mogelijk te maken. Het project geluidsschermen heeft een lange moeizame geschiedenis en ligt gevoelig bij omwonenden en politiek. En voor Fabian gaat juist daarvan zijn bloed sneller stromen. Hij voelt zich verantwoordelijk, is communicatief sterk en sociaal vaardig waardoor hij met stakeholders op alle niveaus een constructief dialoog kan voeren. Met zijn doortastende karakter maakt Fabian zich projecten en organisaties snel eigen en komt hij snel tot de kern van de zaak. Zijn voorstellen kunnen daardoor vaak op een breed draagvlak rekenen. Inmiddels is het project geluidsschermen van een wens tot een aanbesteed UAV-gc contract gekomen dat momenteel in uitvoering is.

Fabian heeft na ruim vier jaar voor het Ministerie van Defensie te hebben gewerkt succesvol de studie Luchtvaarttechniek afgerond. Na zijn afstuderen heeft Fabian bij een raadgevend ingenieursbureau (Movares) veel ervaring opgedaan in het participeren in en managen van railinfrastructuurprojecten. Daarbij heeft hij uitstekende contacten binnen ProRail en kent de procedures en werkwijze van deze organisatie.

Contactgegevens

e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 227 76 960