Arnoud op den Kelder 100x140px

"Integraal projectmanager is een prachtige rol binnen projecten. Je bent de spil in allerlei processen, van techniek en contractering van marktpartijen tot communicatie met politiek en burger. Allemaal met dat ene doel: een optimaal projectresultaat. En iedere keer als dat weer slaagt, geeft dat enorm veel voldoening."

 

Functie    : Projectmanager, contractmanager en adviseur
Opleiding : MSc Civiele Techniek (Geotechniek), Technische Universiteit Delft

Over Arnoud

Vanaf 2002 werkt Arnoud bij SD+P Management en advies en is hij uitgegroeid tot een ervaren projectmanager en adviseur binnen onze werkvelden. Hij gedijt op zijn best in complexe projecten waarbij het eindresultaat sterk afhangt van teamwork, gelijktijdige sturing op diverse processen en daadkrachtig omgevings- en contractmanagement. Zijn kennis van de nieuwe vormen van samenwerken tussen overheid en markt stellen Arnoud in staat organisaties daarover te adviseren, al dan niet aan de hand van een specifiek project.

Bij SD+P heeft hij dat onder meer gedaan als projectleider voor een UAV-gc contract voor de aanleg van riolering in de buitengebieden van de Haarlemmermeer, waarbij hij zeer intensief met de bewoners en vergunningverlenende partijen heeft gecommuniceerd. Bij de provincie Noord-Holland heeft hij, naast enkele reconstructies en de vervanging van een vlotbrug, het projectmanagement voor de vervanging van de Julianabrug in Zaandam gedaan. Een project dat na de realisatie de Nederlandse en Europese Betonprijs heeft gewonnen. Voor de gemeente Amsterdam was Arnoud projectmanager bij de voorbereiding, besluitvorming en contractering voor een architectonische kap over het toekomstige Noord/Zuidlijnstation Buikslotermeerplein. Daarnaast was hij adviseur voor de ontwikkeling van het stationsgebied rondom die halte. Aan de kant van de markt heeft Arnoud ervaring bij een grote GWW-aannemer als contractmanager op een D&C-contract voor de aansluiting van de N201 op de A4. Architectenbureau Group A heeft Arnoud ingehuurd als van het projectmanagementteam voor de stationsrenovatie van de Oostlijn van de Amsterdamse Metro.

Arnoud is in 1998 afgestudeerd aan de TU Delft met als specialisatie Geotechniek. Bij ingenieursbureau Amsterdam heeft hij zich naast de rol als adviseur op het gebied van geotechniek en constructies, toegelegd op projectmanagement.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 547 20 508