Arne Dijkstra 100x140px

"."

 

 
 

 

Functie    : Technisch manager
Opleiding : TU Delft Civiele Techniek

Over Arne

Arne Dijkstra heeft zich vanuit zijn achtergrond als constructeur ontwikkeld tot een ervaren technisch manager van civiel projecten. Door zijn inhoudelijke achtergrond spreekt hij de taal van de ontwerper en vormt als (technisch) projectmanager vanuit de opdrachtgever een belangrijke schakel tussen ontwerp en uitvoering in kleinere en grote, complexe projecten. Arne heeft zowel ervaring in de plan- en voorbereidingsfase als het gaat om de civieltechnische inbreng bij gebiedsontwikkelings- en infrastructuur-projecten. Hierbij is hij een gedegen en deskundig gesprekspartner voor de betrokken partijen die het projectbelang en de doelstellingen van de opdrachtgever steeds voor ogen heeft.

Door zijn ervaring in de uitvoeringsfase kent Arne ook de uitdagingen van de opdrachtnemer. Die ervaring neemt hij mee om te sturen op pragmatische, goed uitvoerbare oplossingen. Door duidelijke afspraken met alle partijen te maken, technisch inhoudelijk mee te denken en bij te sturen, zorgt Arne ervoor dat de samenwerking tussen partijen goed verloopt, ook wanneer de planning onder druk komt te staan.

Arne is een communicatieve (technisch) projectmanager die gedreven wordt door het halen van resultaat en het leren van nieuwe dingen. Het dwingt hem om zich nieuwe zaken snel eigen te maken en hij zorgt ervoor dat hij steeds een beetje buiten zijn comfortzone treedt, waardoor deze steeds groter wordt.

Technisch inhoudelijke teamspeler, analyserend vermogen, projectmanagement op tijd, budget en kwaliteit, kennis van UAV-GC en RAW-contracten en System Engineering.

Contactgegevens

e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
m (06) 104 29 934